Roslan Shah sebak satukan Sajat dan ibu

Entertainment
8 Sep 2026 • 12:39 PM MYT
Utusan Online
Utusan Online

Berita terkini, tepat dan dipercayai daripada Utusan Malaysia

Image from: Roslan Shah sebak satukan Sajat dan ibu

PETALING JAYA: Selebriti dan pengacara asal Singapura, Roslan Shah, meluahkan rasa sebak apabila berjaya mempertemukan pempengaruh, Nur Sajat dengan ibunya, Maimon Omar, selepas enam tahun terpisah.

Roslan Shah, 56, berkata, pertemuan itu cukup menyentuh hati apabila melihat seorang ibu akhirnya dapat memeluk anak yang sudah lama tidak ditemui.

“Sebak Cik Lan tadi apabila seorang ibu memeluk seorang anak dah lama tak bertemu dengan Sajat.

“Cik Lan menjemput ibunya di Larkin, Johor Bahru sampai dari Rembau jam 4 pagi bersama pembantu Cik Lan, Fian terus masuk ke Singapura. Kita doakan yang baik-baik saja ya,” katanya menerusi satu hantaran di Threads miliknya.

Selain berkongsi kisah itu di Threads, Cik Lan turut memuat naik video pertemuan tersebut di Instagram dan TikTok, hari ini.

Untuk rekod, Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman, 41, menetap di Australia sejak 2021 selepas meninggalkan Malaysia.

The post Roslan Shah sebak satukan Sajat dan ibu appeared first on Utusan Malaysia.

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved