Bella Tetap Izinkan Aliff Bertemu Dengan Anak-Anak

Family & Parenting
13 Mar 2024 • 2:47 PM MYT
Oh! Media
Oh! Media

Made in Malaysia by Malaysian.

image is not available
bella astillah

Pelakon Bella Astillah mengatakan kepada Aliff beliau tetap akan mengizinkan suaminya berjumpa dengan anak-anak walaupun sudah bercerai.

Bella juga memaklumkan anak-anak tidak bermain telefon, jadi isu ini tidak memberi kesan kepada mereka. Jika anak bertanya, Bella akan bagi alasan ayahnya sedang bekerja.

Diorang (anak-anak) tidak akan terkesan apa-apa. Bella sentiasa bagi alasan yang macam daddy work. Diorang pun tak main phone.

Bella cakap dengan Aliff awak sentiasa boleh jumpa anak-anak. Saya takkan tetapkan apa-apa syarat untuk berjumpa anak-anak.

Bella juga kelihatan sebak semasa menjawab soalan daripada wartawan. Semoga Bella sentiasa kuat bersama anak-anak.

Kredit: Melodi TV3

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Newswav Malaysia Best News App

Newswav is an online content aggregator and obtains its content from different online sources. The content in the app do not belong to Newswav nor do they reflect the opinions of Newswav and its staff. Your use of this app indicates your understanding and acceptance of this information.

Newswav Sdn. Bhd. (201701008480 (1222645-M)) 2026 All Rights Reserved